Dit leest geen hond

 

Hond leest nieuws uit krant

Dit leest geen hond

‘Hond bijt man, man bijt hond’ in 387 hilarische,

ontroerende en gruwelijke krantenberichten

Nadat ik jarenlang krantenberichten had verzameld met als thema ‘Hond bijt man, man bijt hond’ stelde ik in 2006 een boekje samen met een selectie van berichten uit mijn verzameling. Het boekje is niet meer verkrijgbaar, de tekst is uiteraard nog wel beschikbaar en die vind je hier.

  • FredCNX
  • July 10th, 2015 9:57am

  Als ik op de link ‘hier’ druk blijf ik hier, ik bedoel op deze pagina. Ik wordt niet doorgelinkt naar de tekst van het boekje dus tsja…dat leest geen hond;)

  ## Code voor in de functions.php om site sneller te maken ## function saotn_removeQueryStrings( $src ) { if( strpos( $src, '?ver=' ) ) $src = remove_query_arg( 'ver', $src ); return $src; } add_filter( 'style_loader_src', 'saotn_removeQueryStrings', 10, 2 ); add_filter( 'script_loader_src', 'saotn_removeQueryStrings', 10, 2 );
 1. Bedankt. Inmiddels gecorrigeerd.

  ## Code voor in de functions.php om site sneller te maken ## function saotn_removeQueryStrings( $src ) { if( strpos( $src, '?ver=' ) ) $src = remove_query_arg( 'ver', $src ); return $src; } add_filter( 'style_loader_src', 'saotn_removeQueryStrings', 10, 2 ); add_filter( 'script_loader_src', 'saotn_removeQueryStrings', 10, 2 );
 1. No trackbacks yet.