Thailand 2018

Ik ben voor de 22ste keer in Thailand. Elke dag wordt de krant bezorgd, Bangkok Post, waarna ik de belangrijkste artikelen tot nieuwsberichten bewerk. Ze staan per maand gegroepeerd. Je vindt ze in het rolmenu (onder het kopje Buitenland in de zwarte menubalk bovenaan) in de menu’s Thailand 2010 tot met 2018. De maanden mei 2012 , 2013 en 2014 ontbreken wegens vakantie. Het laatste nieuws vind je onder het kopje Thailand in de zwarte menubalk rechts bovenaan.

De berichten over onderwerpen die regelmatig terugkomen, staan verzameld op aparte pagina’s, die aan de maandpagina’s ‘hangen’. Zie voor een overzicht de pagina Leeswijzer. Op de pagina Dossiers geef ik een toelichting op begrippen, organisaties enzovoort die regelmatig in berichten voorkomen.

En verder heb ik tal van columns geschreven. Oudere vind je op de pagina’s Thuis in Thailand I, II, III en IV, de meest recente columns plus achtergrondartikelen staan op What’s new on the website? Deze pagina bevat ook een update van dossiers, pagina’s en vragen op de pagina Rijsthypotheeksysteem in Q&A.

Op Facebook schrijf ik sinds november 2011 dagelijks een mini-column. Zie de pagina Columns uit Thailand 2018.

Boekbesprekingen – het woord zegt het al – bevat besprekingen van enkele boeken en Tien jaar Thaise politiek geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste politieke ontwikkelingen vanaf 2001 toen Thai Rak Thai, de partij van Thaksin Shinawatra aan de macht kwam. (februari 2018)

Reacties niet mogelijk