Waarnemen

Bekijk onderstaande foto’s. Wat valt je op?

IMG_0009

 

IMG_0017

 

IMG_0010

Fotobijschrift: Zeilend door de baai van Saronikos kan zakenman Mikas Dionysos altijd heerlijk wegdromen. Vorige week leidde dat bijna tot een ramp. Toen Mikas na een mijmering zijn ogen weer opendeed, zag hij op ongeveer één meter ter rechterzijde de ‘Grand Princess’, het grootste cruiseschip ter wereld, vlak voor haar eerste tochtje. Bijna had Dionysos voor een tweede Titanic gezorgd, maar nog net op tijd kon hij het roer omgooien. De drieduizend opvarenden waren gered.

 

IMG_0011

 

IMG_0013

 

IMG_0014

 

IMG_0015

 

IMG_0002

 

IMG_0003

 Fotobijschrift: Russische troepen stuitten gisteren in de regio Nadterechny op een Tsjetsjeense man die zichzelf had geëlectrocuteerd toen hij koper van een stroomleiding trachtte te stelen. (Foto Reuters)

 

IMG_0006

Fotobijschrift: De Staatsloterij slaagde er gisteren in het eerste vaatje Hiollandse Nieuwe weg te slepen op de visafslag in Scheveningen. De organisatie had hier 83.000 gulden voor over. Rederij Jaczon, de verkoper, schonk het bedrag meteen aan het Fonds Slachtofferhulp Nederland. Keuringmeester Henk Kegge oordeelde dat de Hollandse Nieuwe, die sinds vandaag overal te koop is, van uitstekende kwaliteit is. Hij kwam tot dat oordeel na een hapje in de haring. (Foto Ed Oudenaarden/ANP)

 

IMG_0007

  • Geen Trackbacks
  • Reacties (0)
  1. Nog geen reacties