Thailand 2014

Ik ben voor de twintigste keer in Thailand, koop elke dag de krant, meestal Bangkok Post, en bewerk de belangrijkste artikelen tot nieuwsberichten. Ze staan per maand gegroepeerd. Je vindt ze onder de menu’s Thailand 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014. De maanden mei 2012 en 2013 ontbreken wegens vakantie.
Het laatste nieuws vind je onder het kopje Thailand in de zwarte menubalk rechts bovenaan.
De berichten over onderwerpen die regelmatig terugkomen, staan verzameld op aparte pagina’s, die aan de maandpagina’s ‘hangen’. Zie voor een overzicht de pagina Leeswijzer.
Op de pagina Dossiers geef ik een toelichting op begrippen, organisaties enzovoort die regelmatig in berichten voorkomen.
En verder heb ik tal van columns geschreven. Oudere vind je op de pagina’s Thuis in Thailand I, II en III, de meest recente columns plus achtergrondartikelen staan op What’s new on the website? Deze pagina bevat ook een update van dossiers, pagina’s en vragen op de pagina Rijsthypotheeksysteem in Q&A.
Op Facebook schrijf ik sinds november 2011 dagelijks een mini-column; deze staan vanaf 25 november 2012 op Columns uit Thailand, Columns uit Thailand II en Columns uit Thailand III.
Boekbesprekingen
 – het woord zegt het al – bevat besprekingen van enkele boeken en Tien jaar Thaise politiek geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste politieke ontwikkelingen vanaf 2001 toen Thai Rak Thai, de partij van Thaksin Shinawatra aan de macht kwam.

  • Geen Trackbacks
  • Reacties (0)
  1. Nog geen reacties