Thailand 2013

Ik ben voor de negentiende keer in Thailand, koop elke dag de krant, meestal Bangkok Post, en bewerk de belangrijkste artikelen tot nieuwsberichten. Ze staan per maand gegroepeerd. Je vindt ze onder de menu’s Thailand 2010, 2011 en 2012. De maand mei 2012 ontbreekt wegens vakantie in Nederland. De berichten over onderwerpen die regelmatig terugkomen, staan verzameld op aparte pagina’s, die aan de maandpagina’s ‘hangen’.
Op de pagina Dossiers geef ik een toelichting op begrippen, organisaties enzovoort die regelmatig in berichten voorkomen.
En verder heb ik tal van columns geschreven. Oudere vind je op de pagina’s Thuis in Thailand I, II en III, de meest recente staan op columns & achtergrondartikelen.
Op Facebook schrijf ik sinds november 2011 dagelijks een mini-column; deze staan vanaf 25 november 2012 op Columns uit Thailand.
Boekbesprekingen
– het woord zegt het al – bevat besprekingen van enkele boeken en Tien jaar Thaise politiek geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste politieke ontwikkelingen vanaf 2001 toen Thai Rak Thai, de partij van Thaksin Shinawatra aan de macht kwam.

 

  • Trackback are closed
  • Comments (0)
  1. No comments yet.